Swing it Magistern swing it!

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Karin Fransson - 21 april 2010 12:37

Igår kväll slängde jag ut en spännande cliffhanger i statusraden på facebook. Jag lovade att idag avslöja en önskan som gått i uppfyllelse!

Här kommer den spännande berättelsen:


De som känner mig personligen vet att jag är laktosintolerant och att jag också ÄLSKAR glass! Vid nio igår gav jag mig av på en resa i sökande efter laktosfri glass med ägglikör smak...när jag kom in till stan hade City gross stängt så jag rejsade ner till Ica kvantum för att se om dem hade något att erbjuda.
Väl framme går de ut med ett kundmeddelande att affären stänger om 10 minuter..bråttom bråttom* Som tur är vet jag vart dem har de laktosfria glassen! Innan har jag försökt käka glass gjord på tofu och soya men nej den smakar inte som riktig glass! Framme vid frysen visar det sig att dem inte har glassen med ägglikörsmak MEN! ÄNTLIGEN har glassföretagen kommit på min önskan om en riktig laktosfri glass med PÄRONSMAK!! Överlycklig passar jag på att köpa strutar med, här ska det lyxas till!
Alltså, jag har önskat att det ska finnas glass med BARA päronsmak i minst 5 år och nu finns det! STORT tack till Alvesta glass som dessutom gör den på laktosfri grädde och mjölk!


    Lyckligast i världen kan jag nu vräka i mig glass som jag tål och som smakar ûbergott!! <3



Annas kissemissar Nicke och Nilla är på besök, då matte är i Tyskland och mumsar hummer m.m ^^

Nilla som annars inte låter någon ens peta på en har nu börjat hoppa upp i mitt knä och ligga där gosig i mååånga minuter!  Passade på att ta lite kort på "prinsessan" igår:


 

Visst ser hon aningen överlägsen ut!


NEJ, nu måste jag plugga inför seminariet imorgon och tentan som är på måndag har jag inte ens börjat öva på :S

BYE!

  

Presentation


Hej och välkommen hit. Jag jobbar som musiklärare och berättar här lite om lektionsplaneringar och övriga ämnen som berör mitt liv...
Lämna gärna en kommentar i Klagomuren (Gästboken)eller varför inte ställa en fråga?

Klagomuren

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Vänners bloggar

Bloglovin

bloglovin

Trogna följeslagare

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards