Swing it Magistern swing it!

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Karin Fransson - 18 maj 2010 15:06

I mitt land växer det just nu massa färskt gräs så idag har jag matat kaninisarna med det oh vad dem mumsade!!

Har gått i skogen lite med Fila idag..överallt är det små röda blåbärsknoppar!! Hoppas det blir massa att mumsa på i år också!

Innan var värdet fint och varmt men nu har det regnat lite. Sitter i soffan med utedörren öppen och det luktar så gott! Detta är en av de bästa tiderna på året att vara i skogen, man ser hur allt börjar växa, det luktar underbart och än har jag bara sett en mygga!


På tv:n är det The Tyra Banks show och det handlar som otrohet...forskare menar att 2 av 5 män har en otrohetsgen...BULLSHIT! Om vi är så långt fram i evolutionen som det påstås bör alla människor, även om vi ibland gör dumma val, välja om man är otrogen eller inte! Man eller Kvinna det kvittar, går man omkring och funderar på att vara otrogen bör man nog se över sitt förhållande först!


Inatt somnade jag en timme tidigare än vad jag gjort de senaste veckorna..vaknade även tidigare än vad jag brukar. Jag har t.o.m arbetat lite med implementeringen på B-uppsatsen som ska vara klar till nästa vecka...


Har inte druckit alkohol sedan påsk och det känns grymt bra! Inga svårigheter alls att inte dricka! Drömde en ganska cool dröm inatt med som får en att dra lite på smilbanden... Frida var med i drömmen <3. Saknar henne och många andra!


Hejdå!

Presentation


Hej och välkommen hit. Jag jobbar som musiklärare och berättar här lite om lektionsplaneringar och övriga ämnen som berör mitt liv...
Lämna gärna en kommentar i Klagomuren (Gästboken)eller varför inte ställa en fråga?

Klagomuren

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Vänners bloggar

Bloglovin

bloglovin

Trogna följeslagare

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards