Swing it Magistern swing it!

Alla inlägg under april 2010

Av Karin Fransson - 17 april 2010 16:36

Igår var jag duktig som fasen och mötte min rädsla precis som man ska göra för att komma över den. Priset för detta är då:

En bra erfarenhet att lägga på minnet samt att jag idag mår skit och är som en zombie...kan ni förstå hopplösheten i att vara duktig och göra det man ska bara för att sedan må skit av det?

Inte kan man bara ge upp för det men det är därför jag ibland inte orkar hitta på saker.
Gårdagens strapats var nödvändig för att få godkänt på kursen, det negativa är nu hur jag ska hinna läsa en hel bok till på måndag inför ett seminarium...på torsdag kommer ett seminarie till och måndagen efter är det en stor tenta..ja så är det att gå i skolan..tyvärr blir det då prioriteringar. Man kanske skippar en fest för att orka med skolan och logiken i det tror jag de flesta förstår, även om det känns tråkigt att prioriteringar måste göras.


"I just keep on walking, keep on walking..."


Puss på er alla som förstår och undrar ni ngt är det bara att fråga! <3

Av Karin Fransson - 14 april 2010 20:42

Tjo i eftermiddag träffades jag, Kissi och Sandra på tuvanängen för lite fika som sedan ledde till mycket mer här är några smakprov, resten av bilderna finns på  Facebook...


          

Av Karin Fransson - 12 april 2010 16:28

Senaste veckan har varit väldigt omtumlande med både upp- och nerbackar. Om jag varit konstig, frånvarande eller mer onormal som vanligt tänker jag inte be om ursäkt för det. Nej, för jag är ju inte mer än människa men om jag däremot sagt något elakt eller gjort så att ni tagit illa upp på någont sätt säg gärna det till mig så jag vet om det!

Hade ett långt, känslomässigt och behövande samtal med Natta idag är väldigt trött idag men jag har iaf tagit mig ut till lägenheten i Växjö igen. Imorgon börjar studierna med en föreläsning kl.08.15


Behöver ta lite tid och försöka hitta mig själv igen...


Bye 4 now!

Av Karin Fransson - 10 april 2010 19:11

Återigen har det blivit ett kortare uppehåll på bloggskrivandet..Veckan har varit händelserik kan man säga...

I tisdags började ny kurs den känns rolig än så länge! Som att vara tillbaka på högstadiet igen, kunskapsmässigt iaf!

Vi gjorde brustablettsbomber och eldade med gasolbrännare!

Känns just nu som att om jag bara hinner läsa all litteratur.


Känslomässigt är jag inte direkt på topp, har en hel del episoder med panik och ångest just nu och värst av allt är att jag inte vet varför..

Vart jag än är känner jag mig obekväm och vill bara bort men jag vet inte vart. Varken barndomshemmet eller lägenheten på campus känns trygga längre och att kämpa mot paniken hela tiden orkar jag inte! 

Idag har jag knappt kunnat äta mår bara illa och får ont i magen...händelsen som skedde i måndags eller tisdags är bland de mest skrämmande saker jag vet, speciellt när det inte finns någon i närheten som kan ge mig en käftsmäll, en kram och säga att det ordnar sig! Jag har ju kommit så jävla långt!

I mitt nästa liv vill jag bli ett fredligt djur tan fiender som bara lever på sina instinkter, det borde ju ändå vara rätt lätt?

Av Karin Fransson - 7 april 2010 13:34

Idag hade vi föreläsning om Energi med en lärare från Fysikavdelningen...han var så sömnig och pratade så tråkigt så jag kunde knappt koncentrera mig..fysik har nog aldrig varit så tråkig!

Fick som tur var senare tag på en bok jag behöver till halva priset!!


Känner mig aningen dum idag..varför lägger jag inte bara ner? Varför tror man så högt om sig själv och andra och snöar in sig på en väg utan att titta åt sidorna på väggupp, förbipasserande och diken som följer längs vägen...tänk alla avfarter man missar p.g.a ett tunnelseende som man hoppas ska förändra livet, men som bittert nog inte kommer göra det...


Nähä nu har man ätit och suttit vid datorn bör läsa vidare i tjocka boken så att jag kan genomföra seminariet på fredag utan represalier!


Goot Paj!


PS. Här kommer två foton, ett på min älskade familj och ett på mina skor jag tjatat så mkt om <3 DS.


    



Av Karin Fransson - 6 april 2010 14:44

Igår var en helvetesdag idag känns det aningen bättre...

Drömde en dröm inatt som jag inte vill släppa taget om riktigt än..speciellt eftersom att jag inte längre får gulliga svar av dig..drömmar är bättre än ingenting.

Det är så udda jag förstår inte riktigt om min hjärna spelar spel med mig men det är massa saker jag bara vill haspla ur mig, lägga alla kort på bordet. Risken att bli ratad och då garanterat mobbad känns obefintlig och det är det som är en del av det läskiga. För visst bryr man sig om riskerna, man tänker iaf igenom dem och tar dem på allvar innan man agerar.


Idag började vi ny kurs och jag kände mig faktiskt smart..har lekt med kemiska formler som egentligen är högstadiekunskap men det ser proffsigt ut för det otränade ögat!


Vill passa på att ge ett litet filmtips kollade på en mysig komedi igår som heter Flicks chicks! Ingen film för homofober dock..trailern hittar ni här

Däremot vill jag varna för filmen The Final som verkligen SUGER!! har suttit och glott i snart en och en halv timme...cool idé men dålig utformning!


Hej så länge!

Av Karin Fransson - 5 april 2010 21:23

Det är lönlöst!

Jag har försökt sova men det går inte!!

Ont i magen, varmt, kallt, det kryper i benen och så är det ljust ute...

Vill inte vara här ensam, vill inte att någon ska komma hit, kan inte åka hem och imorgon mååste jag gå till skolan.

Mår illa och är bara less på allt just nu!


HJÄLP! vad ska jag göra! TA mig ur den här skiten!   

Vore skönt om man bara kunde sova lite..allt blir bättre när man sovit!!




Av Karin Fransson - 5 april 2010 19:52

Är tillbaka i Växjö igen..imorgon börjar ny kurs..idag var det påskmiddag hos Syster hade panik så tyvärr kunde jag inte njuta av maten och sällskapet som jag ville :S


Fryser och mår konstigt idag :S


zappade på tv:n och kom fram till tv4+ där dem visade the notebook som många har tjatat om att jag ska se och jag förstår varför! Bra film med varma känslor och het passion..känner mig mer kärlekskrank än på länge nu!

Behövde nog gråta istället men det går ju inte så bra, som vanligt..


Nej nu ska jag deppa vidare med godis och film!


Ajöken!

Presentation


Hej och välkommen hit. Jag jobbar som musiklärare och berättar här lite om lektionsplaneringar och övriga ämnen som berör mitt liv...
Lämna gärna en kommentar i Klagomuren (Gästboken)eller varför inte ställa en fråga?

Klagomuren

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Vänners bloggar

Bloglovin

bloglovin

Trogna följeslagare

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards