Swing it Magistern swing it!

Alla inlägg den 27 mars 2010

Av Karin Fransson - 27 mars 2010 21:11

Sitter och myser för mig själv i mörkret. Kollade ut genom fönstret och det verkar inte vara många som släckt.

Kändes lite ensamt så jag ringde mamma och pappa en stund. Har hemlängtan, det är en ganska stor omställning från att bo hemma hos päronen och djuren i en månad, vara på en underbar praktik och bara må super, jämfört med att sitta själv i en lägenhet och stressa över rapporten som ska skrivas på några dar och ändå bli perfekt!

Om ni inte märkt det är jag aningen deppig ikväll :S är väl en blandning av alkoholens inverkan på "dem nödvändiga" och att jag sovit två timmar det senaste dygnet. JAG LÄNGTAR HEM TILL MAMMA OCH FILA!!!


I eftermiddag har det åskat i Växjö, ett jäkla dunder. Såg på text-tv, innan jag släckte, att den orsakat sju bränder!

I Värnamo varnar de för översvämningar liknande de som var 2004 om ni kommer ihåg. Det var då Värnamo hade sina 15 minuter i rampljuset! :P

Kan ge lite fakta om att Enehagens skola i Värnamo har utrymt sin källare och är beredda på att få en vattenfylld källare på måndag. Hur det går, det märker vi!


Oj, nu dör snart batteriet på datorn så nu avlsutar jag här så att texten inte hinner publiceras!


Vill flika in att min Kusin Mikael Steen fyller år idag! Grattis!!


Hejdå!

Av Karin Fransson - 27 mars 2010 11:29

Okej, jag skriver inte såhär bara för att jag är bakfull men om man väger in för och nackdelar med att dricka alkohol så talar nykteristlivet sina tydliga fördelar!

Hade grymt trevligt igår och värken i fötterna efter 12cm klackarna är så värt det!

Det är alltid trevligt att lära känna nya personer med och sen var JONUZ där med!! Det var jättelängesen vi träffades och oj vilka minnen som kom upp *haha*


Inatt har jag inte sovit nåt, somnade efter åtta imorse och vaknade vid kvart i elva...jag är alltså inte riktigt mig själv idag så idag ska jag göra ingenting eller ja, så lite som möjligt iaf!


Vill även skicka ut en fet DISS till Stenladan och dess personal som inte har koll på något! Man släpper inte in personer och tar betalt när det är överfullt. Man undrar vad brandinspektionen sagt igår om dem varit där!


Nu ska jag kolla färdigt på reprisen av Så ska det låta och Let´s dance! Jag har klarat mig hittills utan att veta vem som vann!!


Vi höres! Fred!

Presentation


Hej och välkommen hit. Jag jobbar som musiklärare och berättar här lite om lektionsplaneringar och övriga ämnen som berör mitt liv...
Lämna gärna en kommentar i Klagomuren (Gästboken)eller varför inte ställa en fråga?

Klagomuren

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Vänners bloggar

Bloglovin

bloglovin

Trogna följeslagare

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards