Swing it Magistern swing it!

Alla inlägg under mars 2010

Av Karin Fransson - 10 mars 2010 11:26

Har sovit konstigt inatt drömt en massa mardrömmar, den jag drömde imorse handlade om att Svebo skulle läggas ner och tas över av min faster som skulle göra om det till något konstigt. Plötsligt har jag ingenstans att ta vägen, ingen att prata med och vart jag än går hör jag vänner och familj prata bakom ryggen på mig om hur mycket dem har ljugit för mig, hela tiden! Allt börjar rasa och samtidigt, i det verkliga livet" börjar två katter bråka och skrika så in i h**vete varpå jag väcker mig själv av att skrika SLUTA!!! jättehögt. Jag satte mig upp i sängen och bara skakade sen kom mamma upp och satt en stund hos mig.


Jag funderade på vad drömmen kan betyda och insåg att det kan komma att bli många farväl de närmaste veckorna, dels måste jag säga farväl till eleverna på praktiken eftersom att jag inte får vara där igen och dels ska vi skrota Kommunist-Olga, visst hon är en rishög men hon har ställt upp för mig när jag behövt det som mest!

Samtidigt ser jag hur Molly är livrädd och knappt vågar röra sig, varken ute eller inne, eftersom att Skrållan är så elak mot henne!


Idag är jag hemma från praktiken, tror jag har en massa bakterier eller virus som krigar med mitt immunsystem i kroppen. På kort tid nu har jag haft grav huvudvärk två gånger, vilket jag aldrig brukar ha, hela dagen igår skakade jag och frös, svettades, om vartannat.


Så nu har jag skrivit av mig lite förhoppningsvis känns det bättre sen    tack för att ni läst/lyssnat Kram Kram

Av Karin Fransson - 7 mars 2010 12:35

Ja vädret är verkligen otroligt vackert idag!

Vaknade återigen för tidigt och har varit i stan för dagens spruta till mamma. Bra terapi för mig att se nån sticka in en 7cm lång nål :S är väl mest tacksam för att jag slipper dem sprutorna!


Kollade lite på vasaloppet innan men ja det är ju rätt enformigt. Roligt dock att Kaj-åke kajan karlsson är med och åker, han har så fina teorier så som att istället för masstart tycker att man kan starta en och en med ½ minuts mellanrum, det skulle bara ta 5 dar för alla att starta *haha*.


Har aningen abstinens för att det inte kom ett nytt avsnitta av Smallville i fredags :S..det går många bra serier nu men det är ngt speciellt med just denna!


Så idag blir det att ta det lugnt, käka gott och att softa i massor!

Ikväll ska jag troligtvis leka med Johanna <3


puss!



Av Karin Fransson - 6 mars 2010 19:07

Som jag skrivit innan idag var jag och mamma en runda i stan och handlade. Även pappa hängde med och efter mammas spruta åkte vi till Erikshjälpen och jag gjorde ett par riktiga fynd:


  


Inspirerad av Frida och hennes moderiktiga blogginlägg införskaffade jag denna tröja med marint tema pris: 30:-


  


Jag hittade även denna slips som numera är en Pride-slips! pris 10;-


Efter besöket på Erikshjälpen åkte vi till Citygross (jisses va mkt gratisreklam det blir här!) där köpte vi chips och jag bestämde mig att göra egen dip eftersom att dippulvret man köper innehåller mjölksaker. Min dip blev supergod och här kommer receptet:


200g laktosfri creme fraiche

salt

grovmalen svartpeppar

vitlökskrydda

dill (det kvittar om den är frusen eller färsk)


Blanda kryddor och dill efter behag, rör om väl och låt dipen vila i kylen en stund!


Sist vill jag prata om ett brev jag fått i veckan. Eftersom är jag för närvarande inte bor i Växjö var kära Syster i min lägenhet idag och vattnade blommor m.m Anna passade även på att ta in posten och jag har nu fått brev om att jag ska boka till för cellprov!! JAG KÄNNER MIG GAMMAL!!!


en lite not på slutet med...Det är skandalöst att Sauk åkte ur let´s dance igår och idag har jag haft en mkt intressant konversation *hihi*


Ha det så trevligt vad ni än hittar på ikväll!!


PS. Jag ska försöka att inte skriva fler inlägg idag ;P DS.

Av Karin Fransson - 6 mars 2010 16:39

Den 27:e mars mellan klockan 20.30-21.30 sker årets Eart hour:


"Earth hour 2010 -släck för en ljusare framtid!


Anmälan kan du göra här och för mer information klicka här


  

Av Karin Fransson - 6 mars 2010 09:27

Vilket underbart väder jag vaknade till idag! Solen sken in genom fönstret, hur underbart är inte det!

Vaknade aningen tidigt dock, klockan sju, men kunde inte röra mig så jag låg kvar i en timme sedan gick jag ut med Fila! Vi försökte vandra i skogen men det är i stort sett omöjligt! Innan vi gick in passade vi på att ha lite kvalitétstid och busa lite med att kasta boll.

 

Om en stund blir det en tur in till stan för att veckohandla och till sjukhuset för att mamma ska få sin spruta, vad som händer mer vet man aldrig. Turerna i stan kan bli långa när det bara är jag och mamma som åker *hihi* kollade dessutom mitt konto innan och blev överraskad så jag funderar på att spendera lite av pengarna på en BH som faktiskt passar!

 

Ha en underbar dag i soliga Sverige och glöm inte att det är viktigt att man får minst ½ h dagsljus på sig om dagen!

 

<3

Av Karin Fransson - 5 mars 2010 20:17

vilket betyder att jag hinner och orkar blogga en stund!

Lärorik och händelserik vecka som heter duga! Är otroligt nöjd och jag ser fram emot måndag då vi har studiedag och fortsättning på höstens studiedag vilken jag hade tur att få vara med på!!


Först vill jag skriva om en reklam jag stör mig på: Nya Venus embrace som går på TV där dem tycker att man ska använda deras produkter för att få "Kyssäkta ben" då undrar jag bara...vem fan hånglar med en vad eller ett lår framför alternativet?!?!


Filmen The twilight saga ner moon, filmen jag väntat på att få se i ordentlig kvalité i typ ett halvår. Vilka känslosvängningar jag bokstavligt talat satt för mig själv i soffan och skrek JAAAA NEEEEJ ÅÅÅHHH och sen samma i repris x antal gånger. Det roligaste med filmen var vampyrernas "hissmusik" *lol*


Konstiga drömmar har jag haft många gånger denna veckan..det har varit allt från att jag skulle fuska med en muskelknutte, i rosa trikåer, för att få vara med i OS till att besöka Gekås i Ullared som hade flyttat till annan lokal vilken var liten. Ett tag var jag ute i skogen på fest och bjöd dit .... och pussade honom varpå jag sedan direkt ångrade mig eftersom att han har familj..ska skriva lite mer om denna person längre ner i inlägget...redan nu faktiskt!


Den som kom undan...har vi inte alla någon som vi inbland undrar över var han/hon tog vägen..vad som kunde hänt om vi hade vågat säga och visa vad vi tyckte? Jag har två personer jag känner så inför och jag vet att det finns ingen chans för mig att träffa dem igen och ge det ett försök. En av personerna jag pratar om har flyttat och skaffat familj (han jag skrev om ovan) det var år sedan vi träffades och ännu längre sedan vi båda var kära i varandra men vågade inget säga..värst av allt var att jag hade en chans men jag tog den inte med rädlsa för att det bara skulle bli en engångsgrej...Den andra personen sabbade jag det med också. Tjejen förklarade sig kärlek för mig och jag kände likadant för henne, men ung och dum som jag var tänkte jag på vad andra kanske skulle säga och vågade därför inte...så jag antar att det är shame on me att dem kom undan..sånt är livet och man överlever ju ändå!



Mycket bra låt som jag letat efter länge:



 SENASTE NYTT: kl. 20.26 Pappa tycker att Mattias i Let´s dance luktar gott (Har vi fått lukt-TV?)


Av Karin Fransson - 3 mars 2010 20:33

Ja allt är inte perfekt kanske men söker man efter det kommer man vara olycklig resten av livet!


Idag har jag hjälpt till med en lokal planeringsgrej och fått en bedömningsidé, jag hade, antecknad!


Jag har även tagit hand om en ledsen elev, löst en konflikt och mött min egen panik!

Som pedagog har jag även planerat en lektion jag ska ha imorgon och skapat ett anpassat läromaterial!

Jag ser mig som en framtida begåvad och framgångsrik pedagog!


Nu blir det lite rörigt kanske men det händer mycket och energin orkar inte riktigt till *hehe*. Somnade igår av huvudvärk som fick mig att gråta, frös och vågade inte röra mig. Jag var helt enkelt totalt uttröttad! Idag har det känts lite bättre men behöver fortfarande mer sömn!

Kom även till en insikt idag..kanske inte så förvånande men den överraskade mig ändå på ngt sätt; Jag vill ha barn...känns som en riktig längtan, en allvarlig längtan men nej, jag kommer inte skaffa barn förens det är dags :D


Umgicks lite med kusinen idag och satt i en massagestol vilket var väldigt skönt!! Kalle var söt och bjöd på kebab med så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem och stoppa om mig! ^^


Sov sött :**

Av Karin Fransson - 1 mars 2010 23:09

Idag var dagen D!

Först körde vi och lämnade mammas bil, tog längre tid än väntat eftersom det stod lastbilar som fastnat överallt stackarna!

Sedan åkte vi ner till Vråen där vi fick vänta så länge att jag sprang iväg till tandläkaren själv så länge..jag hade tid vid nio och ville inte komma försent. Jag anmäler sig på en ny dator dem har *göttans bra* och väntar sedan på min tur...mamma kommer och vi väntar...efter en halvtimmes oro och skit kommer de äntligen. Vi lagar hålet, det går galant vilket var en stor lättnad!! Ska laga två småhål till i juni och då ska jag nog åka dit helt själv!


Efter morgonpasset åkte jag till praktiken och kramades med alla elever som blev överlyckliga när jag kom!! Jag GILLAR min praktikplats!! Kändes lite ovant först men samtidigt känner jag mig trygg och vet att jag inte kan orsaka så pass grava fel att jag får anmärkning *hihi*

Efter skolan åkte jag och min faster till en Outlet i värnamo där de säljer ut massa sportkläder till halva halva reapriset typ...där kom jag över ett par tuffa termobyxor och en jacka och sparade massor med pengar + att nu kan jag leka hur mycket som helst i snön!!!!


Kollade på en film innan som hette typ spring, summer, autumn, winter and spring again en asiatisk film som jag inte riktigt fattade men slutet satte sig på något sätt, har en svag känsla av vemod kanske? Ödets ironi som spökar? Nä nu bara lalalar jag lite kolla in filmen om ni gillar asiatiskt och buddism!


Nu ska jag försöka sova, IGEN...Dröm sött och glöm inte att i drömmarnas land är ni oövervinnerliga!

Presentation


Hej och välkommen hit. Jag jobbar som musiklärare och berättar här lite om lektionsplaneringar och övriga ämnen som berör mitt liv...
Lämna gärna en kommentar i Klagomuren (Gästboken)eller varför inte ställa en fråga?

Klagomuren

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Vänners bloggar

Bloglovin

bloglovin

Trogna följeslagare

bloglovin

Ovido - Quiz & Flashcards